Solar

3

napelem

TrinaSolar napelempanel

LEGFŐBB TERMÉKINFORMÁCIÓK

A HONEY sorozat tökéletes HMKE rendszerekhez. A HONEY panelek nagy mennyiségű energiát képesek előállítani akkor is, ha a hely korlátozott. Az ipar egyik legmegbízhatóbb paneljeként a HONEY modul népszerű választás a lakossági és a kereskedelmi ügyfelek számára, megbízhatósága, kellemes esztétikája és kompatibilitása a rendszerelemek és a modulelektronika összes főbb egyensúlya miatt.

TrinaSolar CÉG ÁTTEKINTÉSE​

A PV modulok és intelligens energiamegoldások világszerte vezető szolgáltatójaként a Trina Solar PV termékeket, alkalmazásokat és szolgáltatásokat szállít a fenntartható globális fejlődés elősegítése érdekében. Folyamatos innováció révén tovább folytatjuk a fotovillamosenergia-ipar előrehaladását a PV-energiák nagyobb paritása és a megújuló energia népszerűsítése révén. Küldetésünk a megújuló energia globális fejlesztésének ösztönzése az egész világon az egész emberiség érdekében.

2020 októberétől a Trina Solar több mint 60 GW szolármodult szállított világszerte, a „Top 500 magánvállalkozás Kínában” rangsorban. Ezenkívül downstream üzletágunk magában foglalja a napelemes projektek fejlesztését, finanszírozását, tervezését, kivitelezését, üzemeltetését és kezelését, valamint egyablakos rendszerintegrációs megoldásokat az ügyfelek számára. A Trina Solar világszerte több mint 3GW naperőművet csatlakoztatott a hálózathoz. 2018-ban a Trina Solar először piacra dobta az Energy IoT márkát, és most arra törekszik, hogy az intelligens energia globális vezetője legyen.

Maximalizálja a korlátozott helyet akár 199 W / m2 teljesítménysűrűséggel

Rendkívül vékony, gyakorlatilag láthatatlan gyűjtősínek

Alacsony termikus együtthatók a magasabb energiahozamhoz magas üzemi hőmérsékleteken

Csökkentett összekapcsolási veszteségek