Solar

3

napelem

SOLAX NAPELEMES HIBRID INVERTEREK

Egy- és három fázisú hibrid inverterek

LEGFŐBB TERMÉKINFORMÁCIÓK

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából és mindeközben a megtermelt áramot visszatáplálhatjuk a hálózatba is. Úgy irányítja a napenergiát, ahol és amikor szüksége van rá. Az X-Hybrid beépített EPS-rel (Emergency Power Supply – vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, amely lehetővé teszi a tárolt energia áramszünet esetén történő felhasználását.

KINEK AJÁNLJUK?

A SolaX új X-Hybrid invertere kiváló megoldás mind háztartási, mind kereskedelmi alkalmazásra. Az inverterek összekapcsolhatóak, így kereskedelmi célokra skálázható akkumulátorok segítségével több energia is eltárolható. Az inverter beépített EPS-rel (Emergency Power Supply – vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, több kommunikációs opcióval rendelkezik, és távolról vezérelhető. Internetelérés nélkül 30 napig tárolja a termelési adatokat. Az X-Hybrid akkumulátor-tároló inverter kompatibilis a mai piacon elérhető vezető lítium-ion akkumulátor-megoldásokkal, ezáltal a legnépszerűbb energiatároló megoldás.

INVERTER

Az inverter 3-10 kW teljesítmény között elérhető 1- és 3-fázisú megoldással.

AKKUMULÁTOR

Az alap hibrid rendszerhez szükséges min. 5,8 kWh akkkumulator kapacitás (további akkumulátorok: 11,6 – 23,2 kWh)

EPS BOX (VÉSZHELYZETI TÁPEGYSÉG)

Az EPS Box egyszerű csatlakozást tesz lehetővé, vészhelyzeti használatra az akkumulátorból tudja biztosítani az áramellátást hálózati áramkimaradás esetén.

SMART METER

Az intelligens fogyasztásmérő lehetővé teszi az energiatermelés és -felhasználás figyelését, és teljes otthoni energiafigyelő rendszerként használható.

WIFI-MODUL OPCIONÁLIS (ERŐSEN JAVASOLT)

Segítségével figyelemmel kísérhető az aktuális hozam, beállítható a részletes e-mail jelentések küldése.

Az általunk forgalmazott Solax Hibrid inverter adatlapját itt megtekintheti