Solar

3

napelem

SAj inverterek

A világ egyik legnépszerűbb inverter családjának új generációja a Solar3 forgalmazásában.

ISMERJE MEG A SAJ ELECTRIC CÉGET

A SAJ Electric (Guangzhou Sanjing Electric Co., Ltd.) céget 2005-ben alapították kétmilliárd forintnyi alaptőkével a kínai Guangzhou (Kanton) városban, amerikai fejlesztési háttérrel. A festői környezetben fekvő, lélegzetelállítóan modern Guangzhou Science Cityben a világ top 500 cége közül több mint 120 tart fenn gyártó- és kutató-fejlesztő részlegeket, mint például a Sony, GE Biotech, Foxconn, Cisco.

A SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket, napelemes szigetüzemű szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket és frekvenciaváltókat. A SAJ Electric saját tulajdonában lévő SAJ High-TECH Park hétemeletes gyárépületében évente több mint 300.000 terméket állítanak elő.

A SAJ Electric egyik nagy előnye a specializálódott invertergyártókkal szemben, hogy széles termékválasztékának, több lábon állásának köszönhetően nincs kitéve egyetlen iparág konjunkturális hatásainak. Ennek köszönhető, hogy a cég folyamatosan növeli piaci részesedését. 2015-re a SAJ Electric világszintű értékesítése meghaladta az 1 millió darab leszállított terméket.
0
ÉV GARANCIA
0
Legyártott termék évente
0
Bejegyzett szabadalom

Az általunk forgalmazott SAJ inverterek adatlapjait itt megtekintheti

  • SAJ R5-0.7K_3K-S1
  • SAJ R5-3-8K-S2
  • SAJ R5-3-20K-T2
  • SAJ R5-0.7K_3K-S1
  • SAJ R5-3-8K-S2
  • SAJ R5-3-20K-T2