Solar

3

napelem

Jolywood NAPELEM

N-típusú napelem

LEGFŐBB TERMÉKINFORMÁCIÓK

Különlegessége, hogy nem a mindenki által használt P-típusú napelem cellákból épül fel, hanem a világon egyedüliként a Jolywood által gyártott N-típusú cellákból.

Az N-típusú napelem cellák és modulok a jövő napelem trendje, mert stabilabbak, megbízhatóbbak és hatékonyabbak P-típusú elődjeiknél.

Jolywood panelekről bővebben

A Jolywood high-tech vállalkozást 2008-ban alapították  Jolywood a világ legnagyobb napelem hátlapgyártója, 30% -os piaci részesedéssel.
A Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd. a világ legnagyobb N-típusú TOPCon bifaciális napelem gyártója, bejegyzett tőkéje 1,5 milliárd jüan.  Az N-típusú TOPCon bifaciális napelemes fejlesztésben a Jolywood cég teljes független szellemi tulajdonjogokkal rendelkezik. 
A Jolywood N-típusú bifaciális napelem technológiát széles körben használják. A Niwa sorozat eléri az iparág legnagyobb 460W teljesítményét. A vállalat N-típusú TOPCon bifaciális napelemeit telepítették az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja által támogatott zöldenergia projektekben és a világ legnagyobb N-típusú erőművében (Sihong 500MW). A nagy hatékonyságú N-típusú bifaciális napelem paneleket alkalmazták a legnagyobb napenergia projektben is Ománban, a Közel-Keleten.

Bifacialitás

Az áramtermelés 10-30% -a modul hátsó oldalán termelődik, ami jóval magasabb, mint a P-típusú bifaciális napelem moduloké.

LEGNAGYOBB HATÉKONYSÁG

A napelem modulok konverziós hatékonysága meghaladja a 20,4% -ot, ez az érték vezeti az iparágat

HŐMÉRSÉKLETI EGYÜTTHATÓ

A hőmérsékleti együttható -0,32% / ℃, messze megelőzve a P-típusú napelemek -0,37% / ℃ együtthatóját.

ALACSONY DEGENERÁCIÓ

Első éves degeneráció: -1,00%, éves degeneráció -0,40%; 30 éves ≥ 87,4% teljesítménygarancia

LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY

Az egy wattra eső teljesítménye a legmagasabb. 5,3% -kal magasabb, mint a bifacial Perc modulé, és 12,3% -kal magasabb, mint az egyoldalú Perc napelem modulé

EXKLUZÍV

Teljesen fekete megjelenés

FÉL CELLÁS FELÉPÍTÉS

BIFACIÁLIS

Kétoldalú szerkezet